The Minds of 99

THE MINDS OF 99 SPILLER SOLKONGEN FRA START TIL SLUT, MENS SOLEN GÅR NED VED DODEKALITTEN PÅ LOLLAND D. 24. AUGUST
– LUKKET FOR TILMELDINGER

På grund af enorm interesse, har vi lukket for tilmeldinger til koncerten med The Minds Of 99 og derfor kan der desværre ikke downloades flere adgangskort til koncerten.

Vi har oplevet en overvældende tilslutning og interesse for koncerten, hvilket vi sammen med The Minds Of 99 gerne vil takke jer alle meget for. Vi vil gerne sikre alle en unik og fantastisk oplevelse, så der er begrænsning på deltagerantal, hvorfor vi desværre har lukket for tilmeldinger til koncerten.

Nåede du ikke at få et adgangskort til koncerten, så kan vi til gengæld løfte sløret for, at der bliver lavet en dokumentarfilm fra koncerten, så dem der har misset den live, har mulighed for også at følge bandet og deres oplevelser i forbindelse med koncerten ved Dodekalitten.

Husk også, at du kan fange bandet live på deres Arena Tour ’19 i Aalborg, Odense, Aarhus og København til november. Du kan finde en billet på themindsof99.com/arenatour

Tilmeld dig ventelisten

På grund af enorm interesse, har vi lukket for tilmeldinger til koncerten med The Minds Of 99. Du kan derfor tilmelde dig ventelisten, og være blandt de første, der får besked når nye billetter bliver tilgængelige.

Tilmeld dig ventelisten nedenfor

Praktisk information

Du skal være minimum 18 år for at deltage i koncerten. Vi forbeholder os retten til at afvise personer under 18 år på dagen ved koncerten.
Adgang til koncerten er gratis, dog mod forevisning af personligt adgangskort med dit navn. Der kan kun hentes ét adgangskort pr. person. Kortet kan ikke videregives til 2. person og navn på billetten kan ikke ændres. Det er en stå-koncert, og således ingen nummererede siddepladser.
Pladsen åbner fra kl. 16.00 og bandet går på ved 20-tiden. Husk at tage hensyn til hinanden, så alle kan få en god oplevelse.
Vi opfordrer til, at du kommer i god tid inden koncerten for at sikre dig en god plads.

Kort over pladsen

Find vej

Dodekalitten, Kragenæsvej, 4943 Torrig

Se kort over tilkørselsforhold

Mulighed for overnatning

Vi kan desværre ikke tilbyde mulighed for overnatning. Tjek http://www.marinalystcamp.dk – måske har de plads til dig.

Sikkerhed

Parasoller, grill og lign., paraplyer, pavilloner, professionelt fotoudstyr, fyrværkeri, alle former for våben, alle former for euforiserende stoffer må ikke medbringes på pladsen. Ligeledes må egne mad- og drikkevarer heller ikke medbringes. Medbring gerne tæpper til at sidde på.

Parkering

Der er ved pladsen etableret et stort parkeringsområde med betalingsparkering til kr. 50. Dodekalitten og tilkørselsvejene er ikke bygget til at rumme så mange biler, som til koncerten, så forvent køer på vejene og lidt længere transporttid til og fra koncerten. Kom i god tid og lav gerne samkørsel. Bliv gerne på pladsen efter koncerten, og nyd en øl eller lidt mad, så alle ikke kører samtidig.

Se kort over tilkørselsforhold

Mad og drikkevarer

Der vil på pladsen være flere madboder samt salg af øl, sodavand og kildevand til helt fornuftige priser. Du kan til koncerten på Dodekalitten som den første i landet købe den nye Royal Export MO99 edition!

Handicapforhold

Der er handicapparkering tæt på pladsen, følg skiltene. Der er handicap-toilet.

Transport til og fra Dodekalittenj

Vi kan desværre ikke tilbyde hjælp ift. transport til og fra Dodekalitten, men turen er bedre delt!
Hvis du har plads i bilen, så tag glade mennesker med, der skal samme vej som dig. Opret lift på GoMore: https://gomore.dk/

Hvis du mangler et lift til Dodekalitten, så opret en liftagent på GoMore. Så får du besked, lige så snart der er plads i en bil, der skal samme vej som dig: https://gomore.dk/agents/new

Betaling på pladsen

Der er mulighed for at betale med kreditkort i alle boder, hvilket anbefales – dog modtager de fleste boder også kontanter samt betaling med MobilePay.

Øvrige spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, som ikke besvaret i ovenstående information, så kan du rette henvendelse til support@royalbeer.tv.